Inspirasjon

Lekende menneske

I denne filmen blir du kjent med Randi Nilssen som fylte 95 år i mai 2021. Hun er primus motor for en dukketeatergruppe, som lager små forestillinger som vises for barn.

I forbindelse med innspillingen av filmen, hadde vi dialog på e-post. Når jeg nå velger å dele disse, er det fordi du skal få se at det lekende menneske også er tilstede i e-postene.

FØRSTE E-POST

Det var jo med skrekkblandet fryd jeg gikk inn for å se på innholdet. Jeg trodde at det skulle inneholde fakta om dukketeater og ikke så mye meg. Jeg har ellers ikke noe å bemerke, og jeg synes Stein er en behagelig og hyggelig fyr å ha med å gjøre.  

Jeg burde vel kanskje ha ordnet meg på håret, men det er bare slik at håret lever sitt eget liv og ligger sjelden med hårstråene på plass. Det at jeg stotrer og leter etter ord er nok noe som kan relateres til alderen, slik er det. Lekende menneske, og det har jeg vært så lenge jeg kan huske. Det begynte nok på mørkeloftet på regnværsdager. Et loft som inneholdt en gammel grammofonspiller og to plater, masse bøker og andre ting som pirret fantasien.

Jeg håper at dersom noen skulle ha interesse for videoen, vil se at det finnes masse ting å glede seg over selv om du er gammel. Tenk positive tanker!
 

ANDRE E-POST

Tusen takk for den æren som er blitt meg til del. Jeg håper andre eldre mennesker kan se hvor mye glede og tidsfordriv (dukke)teaterinteressen gir. For meg er det uforpliktende, men jeg vil nok si at det opptar ganske mye av mine ledige stunder. 

I neste uke er jeg «ledig» alle dager unntatt tirsdag og onsdag, en avtale pr. dag er nok for meg. Jeg synes jeg må ha tid til å gjøre ingenting, bare leve, spekulere og nyte livet. Ha en god dag i godværet.

 

Opprettet
facebookprofil
Language
Norsk (bokmål)
Name
Randi Nilssen facebook
Thumbnail
facebookprofil
Skrevet av
Irene Nordhaug…
Skjermdump fra Randis facebookprofil

 

 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev