Nettverket SceneFolk

Lyset i stolpan 2008
Fra forestillingen Lyset i stolpan, 2008. Foto: HATS

 

Nettverket SceneFolk er et faglig fellesskap for organisasjoner og kompanier som arbeider for og med det frivillige scenekunstfeltet 

Målet med SceneFolk er å skape en arena for samarbeid mellom medlemmene i nettverket og være en faglig pådriver for økt kvalitet av tjenester som retter seg til det frivillige scenekunstfeltet. I tillegg driver nettverket scenefolk.no

Scenefolk.no er et nasjonalt fagmagasin som skal treffe et bredt nasjonalt publikum som har interesse for, eller jobber i feltet. Magasinet skal ha et variert innhold som knytter seg til ulike fagfelt og kan bidra med inspirasjon, tips og tricks, materiell til produksjon og interessepolitiske debattinnlegg. 

Scenefolk.no retter seg også til deg som ønsker råd og informasjon i forbindelse med produksjonsrettet arbeid. Scenefolk.no er bl.a. med på å gi deg en oversikt over organisasjoner og støtteordninger som er relevante for feltet. 

Vi hører gjerne fra deg som vil bli skribent, dele fagartikler, instruksjonsvideoer, gode maler og informasjonsmateriell. Ønsker du en oppføring under støtteordning eller organisasjoner så ordner vi det.

Nettverket Scenefolk drifter scenefolk.no med støtte fra Kulturdirektoratet.
 

Styret i Nettverket SceneFolk:

Styreleder:

Øystein Voll

Styremedlemmer:

Ekaterina Bespalova

Elin Lindberg

Åsmund Lockert Rohde

Sumaya Jirde Ali

Varamedlem:

Elin Danielsen

 

Vedtekter, årsmøteprotokoller og styreprotokoller finner du her

Bli medlem i nettverket her

 

Kontakt oss:

Redaktør: Johan William Højlund Jacobsen 

Epost: post@scenefolk.no

Telefon: 77679030

 

 

 

 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev