""
Foto: Elin Danielsen
Informasjon

Bli med på skriveverksted!

Har du en idé til en forestilling til teatergruppen din? Ønsker du å komme i gang med selve skriveprosessen så ideen kan bli til skuespill og forestilling?

Organisasjon Dramas har lyst ut et tilbud om skriveverksted med to helgesamlinger med tekstveiledere Jesper Halle og Janne Aasebø Johnsen. Søknadsfristen er 15. oktober. 

Daglig leder Trine Brembo Stokland i DRAMAS har i sin informasjon lagt ved de fine tilbakemedlingene fra forrige rundet:

«svært verdifullt med individuell oppfølging»
«skriveverkstedet var helt supert»«veldig konkrete og faglig sterke tilbakemeldinger»
«inspirerende å være i en gruppe med andre som skriver dramatikk»
«Jeg har aldri før skrevet noe som var så bra!»

Hun skriver videre at Dramas ønsker å hjelpe skrivende til å få realisert drømmene sine.
- Forutsetningen er at du har skrivelyst og har kontakt med en amatørteatergruppe som ønsker å spille det skuespillet du skriver for dem. Alle slags ideer for teater er velkomne. Kurset er både for deg som skriver for voksne, ungdom eller barn, for mange eller få, om du skriver historiske spel, musikaler eller samtidsteater. Det viktige er at du har en ide du brenner for, og en gruppe som er interessert-

Praktisk informasjon

Første samling 2. og 3. desember 2023
Andre samling 6. og 7. april 2024

Begge samlinger går fra kl 10 på lørdag til kl 16 på søndag. Kurssted blir på Østlandet, nærmere informasjon kommer. Deltakeravgift for hele kurset er kr 1000,-

Reisestøtte
For hver av samlingene dekker Dramas reisestøtte på inntil kr 2000,-

Søknadsfrist: 15. oktober 2023.

 

plakat om skriveverkstedet
Relatert organisasjon

Dramas

Tjeneste for amatørteatergrupper og skoler/kulturskoler i Norge. Formidler bl.a. manus til lesing og behandler søknader om spilletillatelser.

Abonner på vårt nyhetsbrev