Datamaskin der det står Kursmandag
Informasjon

Gratis og drop-in!

På mandag 14 .august starter en ny kursrekke som går digitalt. Du kan bli med hjemmefra på mandager. Det er gratis og drop-in prinsipp.
bilde av ung kvinne
Andrea Vik har ledet utvikling av programmet.
Foto: Thomas Andersen

Denne kursrekka er gratis, og det eneste du trenger å gjøre er å logge deg på og være klar for en interaktiv kurskveld litt før kl 1900.

Still spørsmål

De tre første mandagene handler det om tema knyttet til søknadsarbeid. Du får anledning til å stille spørsmål og dele erfaringer med andre deltakere. For å bygge et godt digitalt kursrom er det noen spilleregler som skal følges. Du må identifisere deg ved pålogging og arrangørene gjør ikke opptak av kurset  for deltakere som ikke kan være med. 

Om produsentprogrammet

Produsentprogrammet er et svar på det behovet vi har for kompetansehevingstilbud for unge og voksne som vil arbeide med å skape kunst og kulturarrangement. Dette retter seg til alle dem som driver på med planlegging, administrasjon og utvikling i scenekunstfeltet. Vi har mange tilbydere avprodusentkurs, men det  har manglet er et program der deltakere kan være med i et nettverk og fått en egen veileder til sitt prosjekt.

Andrea Vik som selv har lang erfaring som både skuespiller og produsent har utviklet produsentprogrammet sammen med en rekke profesjonelle produsenter. 

-        Vi ønsker med vår start å få andre med på lag slik at vi har opplæringsprogram, etableringsprogram og veilederrtilbud til unge som skal være ildsjeler i sine lokalsamfunn eller skape seg  et profesjonelt virke i kunst- og kulturbransjen. Vi starter i nord med en pilot, men tenker at de fysiske kursene i dette programmet skal ha avtrykk flere landsdeler i 2024- 
 

Program og pålogging

Du finner programmet på hjemmesiden til HATS.  Vi anbefaler at du første gang logger deg på litt før oppstart. Du må kanskje laste ned en oppdatering av Zoom og skal regisrere din epostadresse før du slippes inn i kursrommet. 

Målgruppe
Relatert verktøy

Prosjektbeskrivelse

En prosjektbeskrivelse er et dokument der du formulerer din kunstneriske ide. Prosjektbeskrivelsen brukes når du søker midler og for at alle i revy- /teaterlaget får en felles forståelse av konseptets ide.

Abonner på vårt nyhetsbrev