Inspirasjon

The Broadway?

Her finner du en film av en samtale mellom Robert Clater og Hanne Brincker. De snakker om hva som skal til for at teatret kan speile samfunnet vi lever i. Kan Broadway vise vei?

Robert Clater er instruktør og produsent for en rekke musikaler, og han er en del av Broadway Nettverket. Han driver to studio. Det ene sammen med Leisia Keya, der de også har en teaterskole.

Robert er produsent for stykket The Time of Nick skrevet av Hanne Brincker og Ketil Kolstad. Stykket skulle ha vært oppført på The Gary Marshall Theatre i LA i 2020, men ble utsatt på grunn av Covid-19. Nå er det forhandlinger om hvilket teater det skal oppføres på høsten 2021.

Rettigheter 

The Time of Nick  handler om hvordan julenissen ble til julenissen. Samarbeid mellom de tre produsentene, hvor Robert er en av dem, har allerede pågått i seks år. De har kjøpt rettigheter til stykket for 2021, og har en langsiktig plan og ønsker derfor å forlenge kontrakten. Hvis de går med på å fristille rettighetene for Europa, så kan stykkes settes opp i Norge fra neste år.  

 

 

 

 

 

 

Målgruppe
Relatert artikkel

Abonner på vårt nyhetsbrev