logo lillelørdag
Informasjon

Lillelørdag høst 2023

Lillelørdag er en digital møteplass på Zoom. Her er aktører fra alle kanter av landet invitert til en felles møteplass, for en time med kreativt påfyll av forskjellig slag.

Covid-19 førte til at folk som trives foran, bak og scenen, fant veien til digitale møteplasser.  I dette landskapet kom flere teaterorganisasjoner sammen for å skape en slik møteplass. Erfaringene så langt er at en gratis, digital og faglig møteplass, med forskjellige temaer, arrangører og mulighet til faglig påfyll, fungerer veldig godt. 

På Lillelørdag får du og/eller din gruppe tips og triks, mulighet til å ha samtaler, stille spørsmål eller bare logge deg på og lytte hjemme fra din egen stue, uten å reise noe sted.

Du er invitert som deltaker i sesong 5. Logg deg inn onsdager før kl kl 19

Samarbeidspartnere er: Norsk Revy, Frilynt, Drama og Teaterpedagogene, Buskerud Teater, Vestlandske Teatersenter,  Spelhandboka og Hålogaland Amatørteaterselskap.

 

Dato for høstens møteplasser:

27. september -  Humor av ukas hendelse  

Vi har invitert revyaktører som har fulgt med på nyhetsbilde og ser hva som kan være inspirasjon. Varighet 1 time + 15 min etterpåsnakk ved behov.

Arr: HATS 

Innhold for resten av høstens arrangement annonseres fortløpende:

04. oktober 

11. oktober 

18. oktober 

25. oktober 

01. november 

08. november 

15. november 

22. november  

29. november 

 

Mer fra Scenefolk

Relatert organisasjon

Drama- og teaterpedagogene

Interesseorganisasjon som arbeider fagpolitisk med drama og teater i utdanningsforløpet. Arrangerer kurs og nettverkssamlinger og utgir DRAMA - nordisk dramatidsskrift.

Norsk Revy

Nasjonalt kompetansesenter for revy som skal rekruttere til og utvikle revysjangeren, lage arrangementer og ta vare på revyhistorien. Arrangerer blant annet NM i revy.

Vestlandske Teatersenter

Kompetansesenter for teater og drama. Driver teaterskole for barn og unge og tilbyr bl.a. kompetanseheving for voksne som arbeider med barne- og ungdomsteater.

Frilynt

Medlemsorganisasjon for grupper og lag med hovedvekt på kultur. Tilbyr aktiviteter til barn og unge innenfor film- og teater. Arrangerer årlig sommercamp og NM junior Teatersport.

Spelhandboka

Spelhandboka er en nettbasert håndbok i teaterproduksjon. Nettstedets kjerne er en klikkbar modell der de fleste oppgaver i en produksjon er definert med supplerende fagartikler. Spelhandboka inneholder også Norsk spelkalender.

Hålogaland Amatørteaterselskap

Interesseorganisasjon innen det frivillige scenekunstfeltet. HATS drifter et kompetansesenter som skal bidra til utvikling av revy, teater og andre sceniske uttrykk

Abonner på vårt nyhetsbrev