Komiker

Kalender

 • 10. jul 2019
  Norges morsomste festival arrangeres 10.-14. juli 2019!

  Norsk Revyfestival er en av landets største humorfestivaler, med NM i revy som hovedattraksjon. Festivalen byr også på andre humorforestillinger, fest i teltet og en stemning du sent vil glemme.

  Gartlandsveien 12 7877 Norge

 • 15. jun 2019
  Lørdag 15 juni blir det Teatersport OL på Teateret i Kristiansand!

  Det blir en forrykende forestilling der improlag fra hele landet utfordrer hverandre foran publikum og dommere. Hvem går av med seieren? Publikum er med på å bestemme!

  Kongensgate 2 4610 Norge

 • 24. jun 2019
  Helt siden 1987 har ungdom over hele landet møttes for å dele kulturopplevelser på tvers av sjangre. Mellom 500 og 600 ungdom deltar hvert år med alt fra sceneopptredener til arrangørvirksomhet, medieproduksjon, litteratur og kunst.

  På UKM-festivalen får ungdommene mulighet til å jobbe kreativt på et tilnærmet profesjonelt nivå. Vi legger vekt på gode tekniske rammer, med profesjonelt utstyr og prosedyrer. UKM-festivalen tar ungdommene på alvor, og gir dem uvurderlig innsikt i hvordan kulturbransjen fungerer i praksis.

  UKM-festivalen er en arena der ungdom får teste ut ferdighetene sine, og være med på å skape noe fra A til Å. Det gir selvtillit og kreativ boost.

  Sandgata 15 7500 Norge

Verktøy

Støtteordninger

 • Tvibitstigen

  Gir støtte, veiledning og utstyr til deg som er under 30 år og bosatt i Nord-Norge. 

  Frister
  Løpende og 15. oktober
  Aldersgruppe
  Under 30 år
  Søknad
  Digital

Spørsmål og svar

Organisasjoner

Abonner på vårt nyhetsbrev