DUS kurs
Bilde: DUS Akademiet
Informasjon

Gratis: Devised teaterkurs

Nå har du mulighet til å bli med på GRATIS onlinekurs i Devised teater på DUS Akademiet!

Du har nå en unik mulighet for å bli kjent med Devised teater som metode. Her kreves det bare din telefon eller pc - det blir ikke lettere. 

Fra DUS Akademiet:

Kurset ligger ute i 4 uker uten kostnad så ikke nøl med å komme igang!

Om kurset:

Devised teater er en unik tilnærming til scenekunst der ensemblet samarbeider for å utvikle og skape forestillinger gjennom kollektiv kreativ prosess. Dette kurset gir deltakerne muligheten til å utforske ulike teknikker, metoder og øvelser som er sentrale i utviklingen av Devised teaterproduksjoner. Eldrid går igjennom teknikker med elevene sine og bruker eksempler fra forestillingen «Ordløs» av Fredrik Høyer, steg for steg fra ide til ferdig forstilling.

Om instruktøren:

Eldrid Schrøder Kvalvik er regissør og teaterpedagog bosatt i Ålesund. De siste årene har hun blant annet utviklet og hatt regi på rocketeatret «Fra småby til Wembley» som har spilt over 50 forestillinger gjennom DKS. I tillegg til å være frilans regissør jobber hun som teaterlærer på dramalinja ved Ålesund vgs og har iscenesatt en mengde små og store forestillinger med ungdom. Hun fokuserer ofte spesielt på involvering og medbestemmelse i sine scenekunstprosjekter.

Hvordan fungerer kurset:

Devised kurset består av en rekke korte læringsvideoer inndelt etter tema. Du bestemmer selv når du skal se og fra hvor. De korte videoene er tilsammen på rundt 2 timer. Du bestemmer selv om du ønsker å se en liten video på 10 minutter hver dag eller om du ønsker å se alt på en gang i løpet av perioden kurset ligger tilgjengelig. Det er også mulighet å stille Eldrid spørsmål den 19. februar kl. 18 via zoom. (Mer info om dette kommer.)

 

Her finner du lenke til kurset. 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev