ungdommer i ring
informasjon

Sommerleir eller spel?

Du trenger hverken pass eller dra til utenlands flyplasser for en stor opplevelse.

Sommeren er full av muligheter for å drive med teater og spel, og kanskje kan du en teaterferie?

spel
Skjermdump fra spelkalenderen på spelhandboka.no

På spelene rundt om i hele landet er det behov for mange folk både på scenen og i stab, på spelhandboka.no finnes det en kalender med spel. Det trengs frivillige både på og bak scenen, og det trengs folk til å være i servering og vakter også. På Stiklestad er det en egen forening for de som er soldater på scenen, Norsk Hærmannsforbund de søker etter folk som vil være med. 

Noen sommerleire

Den største sommerleir for ungdom er Splæshcamp på Hove. Organisasjon Frilynt er arrangør, og det er en hel rekke workshop å delta på. Dette er stedet for deg som elsker å være omgitt av masse glade folk, og like å bli kjent med nye. Kommer du langveisfra er prisen fra kr 1000,- om du er medlem og ligger i telt. Vil du ligge i hytte og ikke er medlem av Frilynt betaler du kr 2800,-.

Noregs ungdomslag har sommerleir i Trøndelag. Dette er sommerleiren for deg som både vil spille teater og danse. Er du medlem av et ungdomslag der du kan det hende at du får dekt dine utgifter på kr 1900 om laget har en satsning på ungdom. De som ikke er medlemmer betaler 2900,-. Du kan søke reisestøtte. 

Teatercamp i Spydberg er i privat eierskap, og har faglige dypdykk i teater. Her er det fulltegnet. 

Nourra Sámi Làvdi i Karasjok er campen for deg som ønsker å være sammen med andre unge i Sápmi. Campen er er en del av et større prosjekt, og derfor er det gratis og du få reisestøtte.

sminkerom
Kanskje passer det deg å være i sminken? Her er et glimt fra Elden på Røros
Relaterte arrangement
28. jun 2022
Skap nye minne og bli venner med andre ungdommar som deler dine interesser.
8. aug 2022
Dette er arrangementet for deg som elsker teater, revy, film, musikal, teatersport, musikk,
15. aug 2022
Dus ii dárbbaš leat kulturduogáš, dutnje heivehuvvojit barggut du duogáža vuođul ja daid meriid vuođul maid bijažat alccet!
Relatert organisasjon

Frilynt

Medlemsorganisasjon for grupper og lag med hovedvekt på kultur. Tilbyr aktiviteter til barn og unge innenfor film- og teater. Arrangerer årlig sommercamp og NM junior Teatersport.

Noregs Ungdomslag

Kulturorganisasjon for folkelige kulturtradisjoner. Har medlemslag i heile landet. Mange driv også med teater og dans. Tilbyr instruktøropplæring og gjesteinstruktørar.

Norske Historiske Spel

En medlemsorganisasjon for historiske spel som arbeider for gode økonomiske rammer for spel
Relatert verktøy
Spelhandboka er en nettbasert håndbok. Ansvarlige utgivere: Egil Johansen og Idar Lind
Redaksjon: Egil Johansen,Daniel Persson og Berit Vordal

Abonner på vårt nyhetsbrev