Kulturrom bilder
Nyttig info

Søk tilskudd!

Kulturroms neste søknadsfrist er 1. september ved midnatt. Her har vi samlet nyttig informasjon for dere som skal søke tilskudd.

Årets andre og siste hovedsøknadsfrist

Kulturrom skal bidra til at det finnes øvingslokaler og gode tekniske vilkår for fremføring av musikk, dans og teater over hele landet. Det er ca 17 millioner kroner igjen til fordeling i årets andre tildelingsrunde. I vår fikk vi inn 283 søknader og vi forventer at det kommer inn i overkant av 200 søknader til denne søknadsfristen også.

Nyttige verktøy

Her på Kulturrom.no finner dere masse nyttig info og tips til dere som skal søke om tilskudd. Her er lenker til noen nyttige ressurser og hjelpesider:

 

SØK HER

 

Gode eksempler – hva kan få tilskudd?

Eksempler fra tidligere tildelingsrunder kan være til god hjelp når man skriver søknad til Kulturrom. Hva har lignende søkere fått tilskudd til? Hvor mye midler kan man eventuelt forvente å få tildelt?

Sjekk hva andre har fått: Her finner dere en søkbar tildelingsliste

Kulturrom bilder
Relatert organisasjon

Kulturrom

Kulturrom er tilskuddsordningen for teknisk utstyr og lokaler. Kulturrom skal bidra til at det finnes øvingslokaler og gode tekniske vilkår for fremføring av musikk, dans og teater over hele landet.

Abonner på vårt nyhetsbrev