Logo Lillelørdag
Nyttig info

Lillelørdag er tilbake!

Lillelørdag er en digital møteplass for alle slags scenefolk. Her er aktører fra alle kanter av landet invitert til en felles møteplass, i en time med kreativt påfyll av forskjellig slag.

Covid-19 førte til at folk som trives foran, bak og på scenen også fant veien til digitale møteplasser for å møtes og for å lære. Nå har det meste i samfunnet åpnet opp, og vi kan møtes igjen, men Lillelørdag fortsetter! Vi ser på Lillelørdag som et digitalt supplement der du kan komme å få tips og triks, foredrag, samtaler, stille spørsmål eller bare logge deg på og lytte hjemme i din egen stue uten å reise noe sted. Ingen påmelding og helt gratis!

Nytt av året er at Lillelørdag starter kl 20.00, og varer inntil en time. Ved unntak kan det starte 19.00, det blir da annonsert! Lillelørdag arrangeres to onsdager pr måned.

Så vil vi gjerne ha innspill fra deg, om hva DU kan tenke deg at en Lillelørdag skal handle om. TIPS OSS!

HØSTEN 2021 KOMMER HER:

22. SEPTEMBER: I DAG STARTER DET 19.00!! Oppvarming, oppvarmingsøvelser og trygghetsøvelser. Vi slår oss for anledningen sammen med Revy(i)skolen som tar for seg forskjellige temaer hver onsdag. I dag, oppvarming. Her er noe for både ildsjeler i revylag, elever og lærere! Velkommen!

INNLOGG:  https://us06web.zoom.us/j/83699275116

 

TIDLIGERE LILLELØRDAGER:

IMPROVISERT HISTORIEFORTELLING

Det nærmer seg NM i Teatersport på Lillehammer, og rundt omkring arrangeres flere mesterskap for å komme seg dit. Bli med på Lillelørdag og få tips og triks om impro/teatersport om du skal til NM eller ei.

Mann som peker

På denne ukes Lillelørdag holder Espen Renø Svendsen et foredrag om improvisert historiefortelling. En matematisk definisjon av improvisert historietelling kan være: «Historiefortellingen er improvisert når tiden mellom forberedelse og framføring nærmer seg 0.» Få innsikt i Espens mystiske hemmeligheter, når han gir publikum et rammeverk, begrepsapparat og metodikk for improvisert historefortelling.

Espen Renø Svendsen er grunnlegger og primus motor i Gratis øl, mangedobbel Nord-Norgesmester, og vinner av gullmedaljen i Norgesmesterskapet i teatersport fra 2009. Gratis øl har siden 2008 spilt sine improviserte shows for fulle hus på forskjellige scener i Tromsø. Espen var også med å etablere søsterkonseptet Billig Brus, som er lang format improvisert forestilling for barn. Billig Brus-konseptet ble kjøpt av Hålogaland teater og spilte for fulle hus gjennom 8 år.

 

 

 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev