Smilende dame
Foto: Buskerud Teater
Digital møteplass

24.03: Vil du etablere teatergruppe?

Ønsker du å etablere en teatergruppe?

Kanskje vet du om noen som vil, eller du bare er nysgjerrig?

Tone Aas Skålevik deler sine erfaringer fra oppstart av teatergrupper/teaterprosjekter. Som coach vil hun ha fokus på hvordan man bygger sunne og trygge miljøer for å skape trivsel og kontinuitet.

 

Tone Aas Skålevik, jobber som teaterinkubator og coach, etter lang fartstid som regissør/daglig leder i Nedre Buskerud Teaterverksted og regissør/kunstnerisk leder i Buskerud Teater.  

Jobben til Tone består bla i å starte opp nye teatergrupper, og lete etter mulige samarbeidskonstellasjoner for oppstart av nye kulturprosjekter. Tone coacher deretter disse gruppene og prosjektene, der hovedmålet  er gruppebygging og trygghet.  Dette må ligge i bunn for et sunt miljø, og for mulighet til at prosjektet og gruppa skal overleve.  Tone coacher og instruktørene som skal jobbe med gruppene/prosjektet, med hensikt å skape forankring mellom disse og Buskerud Teater. Tone har også ansvaret for å coache alle ansatte i Buskerud Teater, med hensikt å utvikle personalet og skape godt arbeidsmiljø. 

Mer info om påmelding kommer. 

Relatert organisasjon

Buskerud Teater

Kompetansesenter for teater og kreativitet i Buskerud fylke. Tilbyr instruksjon og deltakelse i scenekunstprosjekter. Drifter et kostymelager som tilbyr utleie av kostymer.

Hålogaland Amatørteaterselskap (HATS)

HATS drifter et kompetansesenter som skal styrke og bidra til utvikling av revy, teater og andre sceniske uttrykk.

Vestlandske Teatersenter

Kompetansesenter for teater og drama. Driver teaterskole for barn og unge og tilbyr øvingslokaler.

Norsk Revyfaglig Senter

Kompetansesenter for revy, med servicekontor for revygrupper. Arrangerer NM i revy og har samarbeid med ni regionale revyfestivaler om "Veien til Høylandet". Drifter Humorportalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev