Logo Lillelørdag
Digital møteplass

Skuespillerteknikk

To-timers internettkurs i skuespillerteknikk

Kurset fokuserte på hvordan man kunne få tekstarbeid til å bli mer på ekte. Teknikken tok utgangspunkt i Stanislavskij og fra Ivana Chubbuck sin teknikk «The Power of the Actor».
Det var fjorten deltakere på kurset og det var frivillig om man ville bidra i øvelsene eller om man bare ville se på. Kvelden blei avslutta med at alle skulle finne sin tolkning av julesangen
«Det lyser i stille grender».

Kurset ble ledet av av skuespiller og regissør Hanne Brincker.

 

Kvinne med hånd under haka
Foto: Hanne Brincker

Om kursleder: 

«Hanne Brincker er skuespiller og regissør med lang erfaring fra institusjonsteatre, spel og amatørteater. Hun har iscenesatt komedier, krim, drama og musikaler og hun underviser skuespillerstudenter i tekstarbeid på Universitetet Nord. Sammen med ektemannen skriver hun musikal i USA, og hadde det ikke vært for korona så ville hun debutert som musikalforfatter i Hollywood denne høsten.»

 

 

 

Teknisk gjennomføring
Seminaret foregår på plattformen zoom. Har du ikke brukt den før kan du forberede deg til seminaret med å laste ned programmet. 

Du kan være med både via datamaskin eller en smarttelefon 
Hodetelefoner – kan være fordel om du vil snakke og er i et rom med gjenklang eller uro.

 

Relatert organisasjon

Buskerud Teater

Kompetansesenter for teater og kreativitet i Buskerud fylke. Tilbyr instruksjon og deltakelse i scenekunstprosjekter. Drifter et kostymelager som tilbyr utleie av kostymer.

Abonner på vårt nyhetsbrev