Logo Lillelørdag
Digital møteplass

2. desember: Skuespillerteknikk

Vil du lære mer om skuespillerteknikk?

Det kan Lillelørdag hjelpe deg med!

På dette 2-timers internett-kurset vil du lære noen teknikker som kan hjelpe deg å få teksten til å bli en del av deg så det du sier blir ekte og ærlig.

Har du en tekst, monolog, en sang eller et dikt som du vil jobbe med? Logg deg inn samme kveld. Alle som deltar vil følge med i hverandres prosesser. Det vil være lave skuldre og godt humør.

Kurset ledes av skuespiller og regissør Hanne Brincker.

 

Kvinne med hånd under haka
Foto: Hanne Brincker

Om kursleder: 

«Hanne Brincker er skuespiller og regissør med lang erfaring fra institusjonsteatre, spel og amatørteater. Hun har iscenesatt komedier, krim, drama og musikaler og hun underviser skuespillerstudenter i tekstarbeid på Universitetet Nord. Sammen med ektemannen skriver hun musikal i USA, og hadde det ikke vært for korona så ville hun debutert som musikalforfatter i Hollywood denne høsten.»

 

 

 

Teknisk gjennomføring
Seminaret foregår på plattformen zoom. Har du ikke brukt den før kan du forberede deg til seminaret med å laste ned programmet. 

Du kan være med både via datamaskin eller en smarttelefon 
Hodetelefoner – kan være fordel om du vil snakke og er i et rom med gjenklang eller uro.

 

Mer fra Scenefolk

Relatert organisasjon

Buskerud Teater

Kompetansesenter for teater og kreativitet i Buskerud fylke. Tilbyr instruksjon og deltakelse i scenekunstprosjekter. Drifter et kostymelager som tilbyr utleie av kostymer.

Abonner på vårt nyhetsbrev