Animert hengende jordklode
Ill: Scenekunst/Performing Arts in Barentsregion

Vil du være med på et russisk eventyr?

Teater, film og dans byr på en rik verktøykasse når vi skal samarbeide over grensene. I denne artikkelen vil vi vise deg noe du kan være med på, for å bli kjent med nye folk. Samtidig bidrar du i folk-til-folk samarbeidet.

Barentssamarbeidet, er en politisk avtale der fire nasjoner skal sørge for å bygge en bærebjelke på regionalt nivå i nord. Et av tiltakene for å få dette til er folk-til-folk samarbeidet.

TRENGER DU EN SOMMERAKTIVITET? 

RuNo Teater drives av Ekaterina Bespalova, og RuNo har spesialisert seg på norsk-russiske samproduksjoner. Er du mellom 12 - 17 år, kan du i sommer bli med i en workshop som foregår online. Rundt Kamera er navnet, og du kan lese mer på facebook. Vi snakket med Ekaterina som fortalte at det var påmeldte både fra Norge, Russland og USA.

PÅMELDINGSFRIST ER 5. JULI.

Ble du nysgjerring, men har ikke har tid å være med i sommer?

Da kan vi informere om at det blir nye muligheter til høsten for å møte nye russiske venner. I høst skal det være webmøter med norske og russiske aktører. I oktober og november inviterer nettverket Teaterkjeden alle som er aktører i integrert teater til å delta på nettmøter der det skal være øvelser og allsang. SceneFolk Barents skal arrangere masterclass i dukketeater.

Dersom det er interessant for deg å være med kan du skrive til redaksjon (at) scenefolk.no så får du tilsendt informasjon. 

 

 

 

 

 

Relaterte støtteordninger

Barentsmidler

Midler til aktiviteter som styrker det brede, folkelige og næringsrettede samarbeidet mellom Norge og Russland i nord.

Frister
Løpende
Aldersgruppe
Alle
Søknad
Digital

Abonner på vårt nyhetsbrev