To menn og en trojansk hest
Foto: Lånkerevyen
Revy

Underholdning på nett og på brett

I disse dager er alt av underholdning på en scene enten utsatt eller avlyst. Da er det flott at mange aktører deler gamle og nye bravader med oss alle.

Underholdning i koronaens tid

Hvem hadde vel sett for seg at alle scener skulle bli stengt, og all underholdning plutselig ligge brakk? Det er en helt usannsynlig tanke for alle som driver med scenekunst, og alle som elsker å oppleve revyer, teateroppsetninger, konserter, danseforestillinger. Det ble en bråstopp for oss alle. 

Hva gjør vi da når alle scener for tiden er stengt? 

Da kan vi  for eksempel gjøre som flere har gjort, legge ut forestillinger på sosiale medier. Det gir noe til våres kjernepublikum, men så får vi også muligheten til å nå et nytt publikum over det ganske land. Nå kan alle som vil, oppleve forestillinger de ellers ikke ville hatt muligheten til. Årets forestillinger må vi nok vente med å få sett på en scene nær oss.

Sjekk ut for eksempel Lånkerevyen fra Trondheim som "byr på seg sjøl", eller Bragerevyen fra Tromsø som går mot "Bragnarok". 

Mange mennesker på rekke på en scene
Foto: Bragerevyen

Har du og ditt revylag også lagt ut deres forestilling? Tips gjerne i kommentarfeltet på scenefolk.no sin facebookside, så får enda flere oppleve også deres forestilling!

God forestilling, og god påske!

Abonner på vårt nyhetsbrev