Animert bilda av mange som synger i kor
Undervisning

Vil du lære en ny sang?

Benytt muligheten du nå har til å få sangundervisning hjemme i stua. Her finner du kjente sanger fra kjente filmer og musikal.

I disse karantenetider hvor vi må holde oss hjemme, er det heldigvis mange gode digitale tilbud. Norsk kulturskoleråd tilbyr gratis tilgang til Kor Arti'  fram til 14. april. Her finner du massevis av sanger som kan brukes. Du kan bruke programmet både på datamaskin, nettbrett og mobiltelefon. Du logger inn med  brukernavn = demo og passord = vinter.

Kor Arti´ å synge hjemme!

Kor Arti' tilbyr et rikt utvalg av sanger med tilknyting til forskjellige tema. Det er laget for å være et alternativ til tradisjonell undervisning. Målet med Kor Arti’ er å skape en kulturell opplevelse der ny teknologi fremmer tradisjoner, musikkarv og interesse for sang. Du kan lage egen spilleliste, med de sangene du vil øve på. Og du kan skru opp og ned på hvor stort volum melodistemmen skal ha.

Digital læring

Folkene i Kulturskolerådet forteller at Kor Arti’ vil vise mulighetene i digital læring, får både elever, lærere og foreldre. Med riktig brukt skal digital læring inspirere til ny kunnskap. Gitt god tilrettelegging vil verktøyet være attraktivt for alle brukergrupper. I en kulturell sammenheng også åpne for at minoritetsgrupper lettere kan inkluderes i det norske samfunnet. 

Nettressursen inneholder:

  • 365 sanger med profesjonelt innspilt singback
  • Sangtekst i to(2) ulike visningsmodus

  • Søkefunksjon for sanger innenfor ulike kategorier, som miljø, flerkulturell, vennskap etc.

  • Søkefunksjon på tittel, komponist, tekstforfatter og artist

 

Animert bilde av nettbrett og telefon

Hvordan:

Du logger deg på med brukernavn = demo og passord = vinter.

Denne lisensen varer i første omgang til 14. april 2020.

Her kan du logge deg inn på korarti.no

 

God sang! 

Relatert organisasjon

Norsk kulturskoleråd

Medlems-, interesse- og utviklingsorganisasjon for kommuner som eier og driver kulturskoler.
Relatert artikkel

Abonner på vårt nyhetsbrev