Mann i sorthvitt
Foto: Buskerud Teater
Digital møteplass

20.01: Dramaturgi. Seven steps of a story.

Velkommen til et Lillelørdag online seminar om hva som skal til for å skape en god scenetekst.

Seminaret er tilpassa skrivelystne og teaterglade folk fra amatørteaterfeltet, og tar utgangspunkt i John Truby`s "Seven Steps of a Story". Det vil bli praktiske skrivetips, bittelitt teori, flere eksempler fra forestillinger og filmer og masse plass til å diskutere og dele erfaringer.

Ketil Kolstad (45) jobber som frilans dramatiker, instruktør og skuespiller, og har tidligere vært teatersjef ved Turneteatret i Trøndelag. Han kjenner amatørteaterfeltet godt, og har et brennende engasjement for barn og unge. Ketil har skrevet originale skuespill, og han har dramatisert og oversatt flere stykker. Ketil har som del av et norsk-amerikansk kreativt team skrevet manus til familiemusikalen "The Time of Nick" som nå blir filmet i New York og får premiere på en amerikansk strømmetjeneste i 2021. Han er også aktuell som dramatiker med premierer ved regionteatre i både Norge og Danmark i 2021 og 2022. Les mer her:  Om oss :: landstryker.com   

 

Mer info om påmelding kommer.

Mer fra Scenefolk

Relatert organisasjon

Buskerud Teater

Kompetansesenter for teater og kreativitet i Buskerud fylke. Tilbyr instruksjon og deltakelse i scenekunstprosjekter. Drifter et kostymelager som tilbyr utleie av kostymer.

Norsk Revyfaglig Senter

Kompetansesenter for revy, med servicekontor for revygrupper. Arrangerer NM i revy og har samarbeid med ni regionale revyfestivaler om "Veien til Høylandet". Drifter Humorportalen.

Vestlandske Teatersenter

Kompetansesenter for teater og drama. Driver teaterskole for barn og unge og tilbyr øvingslokaler.

Hålogaland Amatørteaterselskap (HATS)

HATS drifter et kompetansesenter som skal styrke og bidra til utvikling av revy, teater og andre sceniske uttrykk.

Abonner på vårt nyhetsbrev