SceneFolk

Kunst for miljøet

Med det kunstfaglige programmet «De fire elementene - Oppdrag Ildsjel» får barn mulighet til å utforske og eksperimentere gjennom uttrykksformer som er lekne og kreative.

Programmet er utviklet og produsert av Vestlandske Teatersenter (VT) som gjennom prosessen har knyttet til seg kunstnere og annen faglig kompetanse for å sikre kvalitet og innhold. Tema for arbeidet har vært de fire elementene, og har som mål å gi barn en dypere forståelse for naturelementenes egenart og balanse. Programmet består av flere deler og kan brukes i sin helhet eller etter behov og ressurser.

«De fire elementene» passer for barnehager, barneskolen og barneteatergrupper i amatørteaterfeltet. Høsten 2016 deltok 5 barnehager og 70 barn i piloten. Nå er programmet klart for resten av Norge! Se videoen om programmet øverst på siden, og kontakt Vestlandske Teatersenter for mer informasjon.

«De fire elementene» er støttet av SceneFolk og Bergen kommune.

Relatert organisasjon

Vestlandske Teatersenter

Kompetansesenter for teater og drama. Driver teaterskole for barn og unge og tilbyr øvingslokaler. Drifter den internasjonale teaterfestivalen MINI MIDI MAXI.

Abonner på vårt nyhetsbrev